1. Műszaki szaktanácsadás építkezőknek

Ön megálmodta – mi megtaláljuk Önnek a legjobbat!

Amikor új otthonát tervezgeti, a lehető legjobb megoldásokat szeretné megtalálni. Igaz ez a falazat kiválasztásától kezdve a csempéig.

Szerencsére az ablakokról, ajtókról, árnyékolásról ma már az interneten számos hasznos és jól alkalmazható információt lehet találni, de ahhoz nagyon elszántnak kell lenni és nagyon sok idővel kell rendelkezni, hogy ezeket az információkat leellenőrizzük, rendszerezzük és ennek alapján megtaláljuk az optimális megoldást.

Mi az optimális megoldás?

Mindenkinek más – ez függ az életvitelünktől, és – stílusunktól az álmainktól a lehetséges műszaki megoldástól, de legalább ennyire befolyásolja a rendelkezésünkre álló keretösszeg is. Tudjuk, hogy a homlokzati nyílászáró nagyságrendileg a teljes építkezés 10-15%-t elviszi, ráadásul nem könnyen cserélheti ki, így tényleg érdemes a döntés előkészítésére időt és energiát szánni.

Megoldások Önre szabva

Nem kevesebbet kínálunk, mint hogy több mint 15 éves tapasztalatunkat és ez idő alatt megszerzett tudásunkat az Ön háza tökéletesítésére használjuk. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy sokat kérdezünk. Fontos, hogy közösen kiderítsük: a tervező által megrajzoltak teljes összhangban állnak-e az ön elképzeléseivel, vagy a gyakorlatban másként használják majd megálmodott új otthonukat?

Gyakran olyan kérdésekre is rávilágítunk, ami önnek (hacsak nem sokadik házát építi) esetleg eszébe sem jutott volna.

Jöjjön el hozzánk megálmodott otthona tervével és örömmel látjuk el tanácsokkal – mindezt minden kötelezettségtől mentesen.

 

2. Ablak és ajtó beépítése

Amikor megtaláltuk az önnek ideális ablakokat és ajtókat leendő otthonába, a megrendeléstől számított 6-8 hét gyártási idő után (vagy az Ön által kért későbbi időpontban) leszállítjuk a megrendelt termékeket. Beépítőink időpont egyeztetés után megjelennek és elkezdik a beépítést.

Különösen nagy hangsúlyt fektetünk rá, hogy a beépítés elkezdésekor mi is az építkezésen legyünk, ezzel garantáljuk azt, hogy amit mi megbeszéltünk az a kivitelezés során is úgy legyen.