Vállalat

100% made in Austria

Magas minőségű ablakok és ajtók Ausztriából

Az Internorm-termékek magas minőségűek, innovative technológiával készülnek és egyediek. Osztrák vállalatként Európa-szerte újabb-és újabb mérföldköveket teszünk le az ajtó- és ablak piacon.

Ausztriában három gyárban (Traun, Sarleinsbach, Lannach) gyártják munkatársaink az ön álomablakait és ajtajait. Az “ablakrendszer teljes koncepciója” saját kézben van – a kutatástól, és fejlesztéstől kezdve, a saját extrúzión, üveggyártáson, és a legmodernebb, kiforrott gyártási technológiákon keresztül egészen a logisztikáig.

Munkatársaink részletekben elmerülő specialisták, akik nagy szenvedéllyel és találékonysággal végzik  munkájukat. Saját K+F részlegünk folyamatosan új termékeken és technológiákon dolgozik annak érdekében, hogy önnek még nagyobb komfortot és biztonságot nyújthassunk.

Folyamatos fejlesztés
Hogy a termék innovációval szemben támasztott magas igényeknek megfeleljünk, az elmúlt tizenkét évben összesen 248 Millió EURO-t invesztált az Internorm.

Gyár Traun

Az Internationalen Fensternetzwerk (IFN) és Internorm International vállalat központja trauni székhelyű.  Minden központi terület, a vezetőség és az igazgatóság itt található. Traunban három termékterületet gyártanak: itt készülnek a speciális műanyagtermékek, mint az íves és a srég szerkezetek,kapcsoltszárnyas ablakok, hőszigetelt üvegek  és az alumínium zsalugáterek és bejárati ajtók.

Gyár Traun, Felső-Ausztria:
Műanyag ablak-, hőszigetelt üveg- és alumínium termékek gyártása
A-4050 Traun, Ganglgutstraße 131

Internorm Werk Traun, Fensterproduktion, Isolierglas, Kunststoff, Kunststofffenster, Kunststoff/Alu-Fenster, Produktionswerk,

Gyár Sarleinsbach

EURÓPA LEGMODERNEBB ABLAKGYÁRA

A Sarleinsbachban 1977 óta működő ablakgyár nemcsak régió legnagyobb munkaadója, hanem Európa legmodernebb ablakgyára is.

Gyár  Sarleinsbach/Felső-Ausztria:
Műanyag ablak és hőszigetelt üvegygártás, extrudálás
A-4152 Sarleinsbach, Am Teichfeld 6

Internorm Werk Sarleinsbach, Fensterproduktion, Kunststoff, Kunststofffenster, Kunststoff/Alu-Fenster, Produktionswerk

Gyár Lannach

Lannachban gyártjuk fa/alumínium termékeinket, és a folyamatos bővítésének köszönhetően egy modern ablakgyárat hoztunk létre.
Itt található az Internorm déli régiójának kirendeltsége is.

Gyár Lannach/Steiermark:
fa/alu gyártás
A-8502 Lannach, Industriestraße 2